Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο πόνος της απώλειας και η σημασία του "ΟΧΙ" στη ζωή μας...

Η Ελένη Τσαγκά... έγραψε...


Η εποχή της αθωότητας...
Με την Κατερίνα Γκίκα γνωριστήκαμε στη σχολή δημοσιογραφίας...
Μεγάλα απεριποίητα φρύδια, στραβά το κραγιόν αλλά.... μεγάλα και αληθινά χαμόγελα
γεμάτα κέφι και εμπιστοσύνη για το μέλλον...
Καλή εβδομάδα αγαπημένες μου Helioloustes... Συννεφιασμένα ξεκίνησε η εβδομάδα... Είμαι σίγουρη ότι είναι τυχαίο γεγονός πως ο καιρός πάει ασορτί με την διάθεσή μου. Δεν μπορώ να μετρήσω τον πόνο της απώλειας... Δεν ξέρω αν είναι μεγάλος ή μικρός... ξέρω όμως ότι είναι συγκλονιστικά ακατανόητος και τόσο μεγαλειώδης που πιστεύεις  ότι δεν είναι αληθινός... δεν μπορεί να συμβαίνει στην πραγματικότητα... και για να μην σαλτάρεις καταφεύγεις στη σκέψη ότι είναι ψεύτικος.. άλλη μία συγκινητική ιστορία που άλλοι την ζουν, άλλοι την διηγούνται...  σαν ένα παραμύθι... Απλά εσύ ακολουθείς, κινείσαι και ζεις όπως χθες και προχθές...

Μερικά γεγονότα στη ζωή ποτέ δεν πιστεύεις ότι έγιναν. Απλά τα συνηθίζεις...  Δεν θέλω όμως να μιλάω για απώλειες.. ότι γίνεται στη ζωή λέει η μαμά μου είναι για καλό... ίσως αν ψάξω πολύ και να το εντοπίσω. Που ξέρεις...Το καλό κάτι τέτοιες στιγμές είναι ότι κάνεις μεγάλους ή και μικρούς απολογισμούς... σκέφτεσαι: γιατί ποτέ δεν ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία??? αναρωτιέσαι... είμαι αλήθεια τόσο ανόητη που ασχολούμαι με τα μικρά?? και άλλα σκέφτεσαι... και αναπολείς και μετανιώνεις για όσα δεν είχες το κουράγιο να πεις ή να δώσεις ή να πάρεις πίσω... Ακούστηκαν πολλά αντίο στην Κατερίνα τις τελευταίες ημέρες..  για το κουράγιο που επέδειξε, για το θάρρος της για το ότι ούτε μία στιγμή δεν το έβαλε κάτω... εγώ δεν θα της πω αντίο...δεν μπορώ. Θα την μνημονεύσω όμως για την ικανότητα της να λέει "όχι"...και να το λέει χωρίς θαυμαστικό χωρίς ένταση... να το λέει σαν να λεει "ναιιιι..... φυσικάααα.... όπως θέλεις..." για την εμπιστοσύνη που είχε στις ικανότητες της ώστε να εκφράζει ευθέως την αλήθεια της... Είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι... Για να ζούμε σε ισορροπία, για να είμαστε καλά, γιατί όταν είμαστε καλά εμείς είναι και όσοι αγαπάμε... και για πολλούς άλλους λόγους... Helioloustes διαβάστε αυτό http://antikleidi.com/2014/06/17/say-no/ γιατί όταν ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ "ΟΧΙ" ΤΑ ΝΑΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: