Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Για πόσο μ@λ@κ@α τον έχεις τον κουμπάρο?

Ο κουμπάρος... έγραψε... πάααααλι!!



Κουμπάρα καλημέρα! Με έστειλες πάλι για μπύρες! Σε άκουσα να λες προχθές πως έχεις ... ένα ευτυχισμένο γάμο! Τι είναι ο γάμος ρε κουμπάρα; Ξάδελφος σου είναι,και είναι ευτυχισμένος? Εσύ είσαι ευτυχισμένη παιδί μου; Ο κουμπάρος είναι ευτυχισμένος; Κι όταν σε ρώτησα τι εννοείς, με το "έχω ένα ευτυχισμένο γάμο" Είπες πως ο κουμπάρος σε φροντίζει και δεν σου χαλάει χατήρι. Φτάνει αυτό για την ευτυχία σας; Κι αν εσένα σε καλύπτει γιατί θες ασφάλεια, φροντίδα και προδέρμ, τι σου λέει πως ο κουμπάρος γουστάρει και φτιάχνεται απλά με το να μη σου χαλάει χατάρι. Οκ. Είσαι η γυναίκα του. Οκ είσαι μάνα των παιδιών του. Οκ. Σε είχε ερωτευτεί κιόλας! Παλιά. Τώρα; Για πόσο μ@κ@κ@ τον έχεις;
Πιστεύεις πως έχει εγκαταλείψει την ζωή και την απόλαυση και το μόνο που τον φτιάχνει είναι να σε φροντίζει; Τι λες τωρα; Αν παντρεύτηκες ιεραπόστολο πάω πάσο. Αν πάλι κάνεις μάγια ξαναπάω πάσο! Αν όμως είναι κανονικός άντρας κι εσύ δεν είσαι μάγισσα, δεν του φτάνει να είσαι εσύ απλά οκ! Με την καμία! Κι αν του φτάνει εκείνου, δεν υπάρχει περίπτωση να τον γουστάρεις πραγματικά εσύ! Να σου πω... έχει ανάγκη ο φίλος μου να περνά καλά μαζί σου! Ο κάθε ένας μας, γουστάρει να περνάει καλά! Και το θέλει μέχρι τα τελευταία του. Τα θέλω από την ζωή δεν εξαφανίζονται με τα χρόνια ούτε γίνονται :
"το μόνο που γουστάρω είναι να μη χαλάω χατήρι στην γυναίκα μου!"
Κι εσύ θες να περνάς καλά! Ξέχασες; Ευτυχισμένος γάμος είπες λοιπόν; Κανόνισε να σημαίνει πως κι εσύ κι αυτός είστε ευτυχισμένοι. Να σημαίνει πως τον αγαπάς και σ΄ αγαπά. Πως τον γουστάρεις και σε γουστάρει. Πως περνάτε καλά! Είσαι πια μεγάλο κορίτσι! Αν θες απλά ασφάλεια και χατήρια γυρνά στον μπαμπά σου και γράψου γαλλικά και πιάνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: