Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Τα προτερήματα των μεγάλων οπισθίων...

Η Ελένη Τσαγκά... έγραψε...

και έξυπνη και υγιής η Jl όπως
... ολα δείχνουν....

Πολύ το χάρηκα όταν το διάβασα... μα πάρα πολύ...και γουστάρω όταν καταρρίπτονται μύθοι ετών.. αιώνων... και τρελαίνομαι που δικαιώνομαι... και νευριάζω που δεν το ήξερα νωρίτερα... και αναρωτιέμαι γιατι να ασχολούνται με τέτοια θέματα οι επιστήμονες... και το ερώτημα απαντάται αμέσως όταν καταλαβαίνω ότι ασχολούνται με αυτά ΕΛΛΗΝΕΣ επιστήμονες
του εξωτερικού... και στεναχωριέμαι για τις κακομοιρούλες και κακο-μικρούλες φίλες και γνωστές... κρίμα τα κορίτσια... αλλά ο αγώνας τώρα! δικαιώνεται....και το μυαλό μου πάει στις "μη έξυπνες" μοντέλες των 48, άντε βαριά βαριά 53 κιλών.. και λυπάμαι... για εκείνες... που και μυαλο δεν έχουν, τουλάχιστον όσο εμείς και υγιείς δεν είναι.... Να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ... πρόκειται για την έρευνα που έγινε σε Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης...
Και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας οι γυναίκες που έχουν μεγάλα οπίσθια είναι πιο έξυπνες πιο υγιείς και κάνουν και εξυπνότερα παιδιά...

Το κακό είναι ότι τωρα τελευταία έχω αδυνατίσει.... Μα καλά, δεν μπορούσαν να δημοσιεύσουν νωριτερα την έρευνα... Άντε κορίτσια... σε καλή μεριά τα ευχάριστα νέα....

Παραθέτω το δημοσίευμα... (επειδή είναι αυτόματη μετάφραση όπου γόπα... βάλτε οπίσθια)





Επιστήμονας από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και του Τσώρτσιλ Νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο από το μέσο όρο γόπες δεν είναι μόνο όλο και πιο ευφυείς, αλλά και ανθεκτικό σε χρόνιες ασθένειες, Elite Daily ανέφερε.
Τα αποτελέσματα διαπιστώθηκε ότι τα άτομα που μεταφέρουν το σωματικό τους λίπος στους μηρούς και τα οπίσθια τους δεν είναι απλώς μεταφέρουν επιπλέον βάρος, αλλά και κάποια επιπλέον προστασία κατά του διαβήτη, καρδιακές παθήσεις και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με την παχυσαρκία.

«Είναι ο προστατευτικός ρόλος του κάτω μέρους του σώματος, που είναι [μηρό και πίσω] λίπος, που είναι εντυπωσιακή», είπαν οι ερευνητές σε μια δήλωση. 
«Οι προστατευτικές ιδιότητες του κάτω σώματος λίπος αποθήκη έχουν επιβεβαιωθεί σε πολλές μελέτες που διεξήχθησαν σε άτομα με ένα ευρύ φάσμα της ηλικίας, του ΒΜΙ και συν-νοσηρότητες." 
Σύμφωνα με το ABC News,  τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες με μεγαλύτερο πίσω πλευρές τείνουν να έχουν χαμηλότερα επίπεδα της χοληστερόλης και είναι πιο πιθανό να παράγουν ορμόνες να μεταβολίζει τη ζάχαρη.  Έχοντας ένα μεγάλο πισινό απαιτεί υπέρβαση των ωμέγα 3 λιπαρά, τα οποία έχει αποδειχθεί ότι καταλύουν την ανάπτυξη του εγκεφάλου Το Elite Daily ανέφερε.  
 
 
Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης τα παιδιά που γεννήθηκαν από γυναίκες με ευρύτερες ισχία είναι πνευματικά ανώτερη από τα παιδιά των πιο ευέλικτη, λιγότερο curvy μητέρες.Οι ερευνητές ανέλυσαν και σύγκριση θηλυκό λίπος στην κοιλιά με τα πόδια, τους γοφούς και τους γλουτούς, διαπιστώνοντας ότι το λίπος από το κάτω μέρος του σώματος των γυναικών εμποδίζει την ανάπτυξη του διαβήτη, χάρη στην ποσότητα και τον τύπο που περιέχουν ορμόνες, «Αν πρόκειται να έχουν λίπος, είστε σίγουρα σε καλύτερη θέση αν έχετε λίγο λίπος στο κάτω μέρος του σώματος,". Είπε ο Δρ Michael Jensen, διευθυντής της ενδοκρινικής έρευνας στην Κλινική Μάγιο στο Ρότσεστερ της Μινεσότα, το ABC News . 
"Αν κοιτάξετε τους ανθρώπους που έχουν κατά κύριο λόγο το σχήμα αχλαδιού, είναι υγιής με όλους τους τρόπους που αυτό το λίπος συμπεριφέρεται. Δεν είναι μόνο λιγότερο καρδιακές προσβολές ή λιγότερο διαβήτη, είναι όλοι αυτοί οι τρόποι που σκεφτόμαστε για το λίπος ως ένα σημαντικό όργανο για μας για την υγεία. "
Το λίπος που βρίσκεται στο μηρό και στην πίσω πλευρά παράγουν ορμόνες που βοηθούν να μεταβολίσει καλύτερα σακχάρων και άλλων λιπιδίων, το κοιλιακό λίπος εκκρίνει ορμόνες με αντίθετο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: