Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Το πιο καυτό φιλί σου...

Η Έλενα Τασιοπούλου... έγραψε...


Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ - Ίνγριντ Μπέργκμαν ...
τι να λέμε... 
 
Γεια σας, γεια σας Heliolousta κορίτσια… χμμμμμ….επειδή διανύουμε κρίσιμες ημέρες,  λόγω των διαπραγματεύσεων και επειδή έχει γίνει ριάλιτι, κάθε μέρα και νέο συναρπαστικό επεισόδιο...με πρωταγωνιστές τον Αλέξη, τον Βόλφγκανγκ, τον Γιάνη, την Ανγκέλα και πλειάδα άγνωστων ταλαιπωρημένων και αγανακτισμένων κομπάρσων... καθόλου ερωτικό ή έστω ρομαντικο το σκηνικό... είπα να το αλλάξω... λίγο... και να αναλύσουμε  το καυτό φιλί του έρωτα... το φιλί που σε τρελαίνει…το φιλί αυτό που μπορεί να πει πολλά περισσότερα από τις λέξεις. Αυτή την τόσο απλή πράξη του αγγίγματος των χειλιών μεταξύ δύο ερωτευμένων ανθρώπων που μας συγκινεί και μας διεγείρει. Οι ψυχές των ερωτευμένων ανθρώπων συναντιόνται όταν ενώνονται τα χείλη τους. Γιατί το φιλί είναι το δώρο της αγάπης. Ναι ξέρω ότι σου φαίνομαι  πολύ ρομαντική..αλλα μαγκιά μου…γιατί και εσύ, έτσι είσαι Heliolousto κορίτσι... και ας μην το παραδέχεσαι!

Έλενα Τασιοπούλου
Νηπιαγωγός-Συγγραφέας-
Σεναριογράφος.
 
 Ένα φιλί μπορεί να είναι η αρχή μιας σχέσης, ή μπορεί να είναι και το τέλος της.  Πριν την ερωτική πράξη, το πρώτο σημάδι επιθυμίας, το ότι οι χημείες μας ταιριάζουν, ότι έλκει ο ένας τον άλλο και  η έλξη της μυρωδιάς που αναδύεται από την συνύπαρξη είναι μοναδική  δηλώνονται στο φιλί.

 

Με το φιλί αγγίζουμε την πιο βαθιά προσωπική πλευρά του άλλου. Ανακαλύπτουμε πως δίνεται, αν μπορεί να αφεθεί ή αν μπορεί να βάλει συναίσθημα σ’ αυτό που κάνει.
Burt Lancaster και Deborah Kerr σ
ε ένα… θαλασσινό φιλί στην ταινία
«From Here To Eternity.

Από την άλλη, για εμάς τους ίδιους, όταν δε νιώθουμε καλά φιλώντας τον άλλο, καταλαβαίνουμε πως κάτι μέσα μας αντιστέκεται σ’ αυτή την τόσο βαθιά προσέγγιση.   Ενώ όταν νιώθουμε καλά, αισθανόμαστε ότι ερχόμαστε πολύ κοντά του. Ότι μεταξύ μας δημιουργείται ζεστασιά. Το φιλί απαιτεί συναισθηματικό δόσιμο. Με το φιλί πλησιάζουν περισσότερο οι ψυχές παρά τα σώματα…
«Όσα παίρνει ο άνεμος»

Τρόποι και είδη φιλιών κατά την γνώμη μου δεν υπάρχουν. Είναι εκείνη η μαγική στιγμούλα που κατά το άγγιγμα των χειλιών, «λιώνεις» και λειτουργείς αυθόρμητα… εκκρίνονται όλες οι ορμόνες του εγκεφάλου, του σώματος, της ψυχής. Το φιλί έχει διαφορετική σημασία για εμάς τις γυναίκες και διαφορετική για τον άντρα, το κοινό σημείο όμως είναι πως το φιλί είναι σημαντικό πριν την έναρξη της ερωτικής σχέσης, γιατί μας βοηθάει να επιλέξουμε τον κατάλληλο σύντροφο. Αυτή η «χημεία» που δεν έχει κανόνες και εξηγήσεις, είναι που στην αρχή μιας γνωριμίας, θα μας κρατήσει μαζί ή θα μας οδηγήσει στον χωρισμό.  Γι’ αυτό κοπελιές μου, για να φιληθούμε… πρέπει να νιώθουμε πραγματικά τρυφερά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Δεν είναι αστεία υπόθεση το φιλί, γι’ αυτό δεν μπορείς να κοροϊδέψεις  ούτε εσένα αλλά  ούτε και τον άλλον… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: