Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Άγιος Βαλεντίνος έρχεται... ο έρωτας φεύγει!!!

Η Ελένη Τσαγκά... έγραψε...



Hello Helioloustes. Ο μόνος τρόπος για να κατανοήσω και να αποδεχθώ την σημασία της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου... είναι να υποθέσω ότι είναι κάποιος ήρωας της εποχής του Kαζανόβα, ζούσε στη Βενετία και εκδιώχθηκε από τους εχθρούς του λόγω των πολλών και ποικίλων σχέσεων του με τις γυναίκες τους. Το όνομα του ήταν Ντίνος και έμεινε στην ιστορία ως Βαλεντίνος μια και οι φίλοι του κατά την διάρκεια των ερωτικών του συνευρέσεων του φώναζαν " ΒΑΛΕ...ΝΤΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!" Μόνο αυτή την εκδοχή δέχομαι, αλλά και πάλι δεν έχω λόγο να γιορτάζω τα ... του Ντίνου!


Αγαπημένες μου Helioloustes... θέτω τα εξής ερωτήματα: *γιορτάζονται τα αισθήματα? αν ναι τότε να γιορτάζουμε και τη συμπάθεια, τα χαρά, τον θαυμασμό, το πάθος, τον πόθο, την υπερηφάνεια, ακόμα και το μίσος ή τον φθόνο. Ας καθιερώσουμε δε και την 5η Απριλίου ως ημέρα του ζήλιας στην γειτόνισσα...
*Θέλετε υπενθύμιση -κάτι σαν ξυπνητήρι- στις 14 Φεβρουαρίου για να θυμηθείτε ότι αγαπάτε?
*Ο έρωτας σας ισχύει μόνο το 24ωρο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου?
*Όταν αγαπάτε -και μάλιστα πολύ- το σύντροφό σας, του το λέτε στις 14 Φεβρουαρίου ή του το δείχνετε αδιάλειπτα όλες τις ημέρες του χρόνου?
*Ποιος είναι αυτός ο Άγιος, που με ανάγκασαν στην εφηβεία μου να γιορτάζω χωρίς να πηγαίνω σε καμία γιορτή ή πάρτυ, αφού κανένας φίλος ή γνωστός δεν είχε αυτό το όνομα?
Τα ερωτήματα είναι πολύ περισσότερα αλλά θα αρκεστώ να δηλώσω με πάθος ότι αρνούμαι να περιμένω την ημέρα αυτή, για να γιορτάσω το πιο έντονο συναίσθημα. Αρνούμαι να περιμένω αυτήν την ημέρα για να δείξω πόσο αγαπώ. Αρνούμαι ότι περιμένω από τον σύντροφο μου τούτη την ημέρα να μου δώσει λουλούδια και δώρα. Helioloustes τον έρωτα δεν τον γιορτάζεις... τον ζεις...την αγάπη δεν την μετατρέπεις σε συναλλαγή... την δίνεις... Το πάθος δεν το μετράς με δώρα... το αισθάνεσαι και το απολαμβάνεις!

ΥΓ το μόνο θετικό που μπορώ να βρω στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, με κόπο είναι η αλήθεια, είναι η κλωτσιά προς τα πάνω που δίνουν χιλιάδες άνθρωποι,είτε για να δείξουν την αγάπη τους είτε για να καθησυχάσουν τη συνείδησή τους, στην φθίνουσα δυστυχώς κίνηση των καταστημάτων με: είδη δώρων, εσώρουχα, καλλυντικά, γραβάτες, κάλτσες, πουλόβερ, τσάντες και πορτοφόλια, ζαχαροπλαστεία και φυσικά ανθοπωλεία...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: