Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Again!!


 
Γράφει η Χριστίνα Bors.
 
 
Χριστίνα Bors.
Hi again!

Η Απολλώνια Τέχνη αλλιώς η Μουσική έχει την τιμητική της σήμερα.Σκέφτηκα αρκετά μέχρι να αποφασίσω τι είδος και τι άκουσμα είναι κατάλληλο με τα δεδομένα του blog...ειδικά όταν ένα τόσο αμφιλεγόμενο θέμα διαβάζεται τόσο πολύ(«το ευτυχισμένο διαζύγιο»).

Λέω να παρουσιάσω με τον τρόπο μου τους ARCHIVE.
Η πρόκληση είναι μεγάλη...άλλα θα αντισταθώ στον πειρασμό να σας κάνω «μάθημα».Έτσι λοιπόν θα πρέπει να ανοίξετε τον υπολογιστή για να μάθετε για την πορεία του συγκροτήματος που έτσι κι΄αλλιώς είναι εντυπωσιακή. Α!Έχουν περάσει και από την Αθήνα το ξέρατε; I love this band! Βάζω τα ακουστικά μου και προχωράω...πότε θα με πετύχει αυτοκίνητο δεν ξέρω. Το άκουσμα είναι βαθύ.Έχουν σκίσει προ πόλου τις «επιφάνειες»...
Σταματώ εδώ και προτείνω χωρίς αμφιβολία και δισταγμό το τραγούδι «Again»(Dave Penney-voice) των Archive. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EjzP7gjVAyI
Και τέλος, συμβουλεύω ως « ειδικός» τα χωρισμένα «κορίτσια του Ήλιου» να τηρούν κατά «γράμμα» το A-G-A-I-N δηλαδή να ξαναδοκιμάσουν με κουράγιο, επιμονή και υπομονή μια καινούρια σχέση.
Post Scriptum: Να σας πω και ποιες είναι οι χίλιες προϋποθέσεις για τον κατάλληλο υποψήφιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: