Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Κορίτσια δείτε:.. ένα αγόρι στα ΚΑΓΚΕΛΑ!


Ζήτησα από την πνευματική-έντεχνη-ψαγμένη- φιλοσοφημένη-διαβασμένη- φιλενάδα μου Χριστίνα Bors να γράψει για τέχνη... ότι θέλει... αλλά την προειδοποίησα, όχι πολύ βαρύ... δεν τα αντέχω τα βαριά και ακούστε τι έγινε: τι πιο διασκεδαστικό από το να βλέπεις (όχι να ζεις, φυσικά) έναν άντρα με σύζυγο Γαλλίδα, αρραβωνιαστικιά Γερμανίδα και δυο παιδιά που δεν είναι δικά του απο την Αυστραλία... αγόρι στα κάγκελα ... θα σε απολαύσουμε.  

  • Χριστίνα Bors
Ο κινηματογράφος σίγουρα γεννήθηκε ως Ψυχαγωγία αλλά θα πεθάνει ως Τέχνη (κάπου το διάβασα αυτό). Απόδειξη είναι η συλλογή ταινιών μεταξύ αυτών και πολλών αριστουργημάτων.
 


 Λοιπόν, επειδή είναι πρώτη φορά που προτείνω μια ταινία και εδώ μιλάμε για «κορίτσια κάτω από τον ήλιο» θα κάνω μια εξαίρεση από το «περίπλοκο» γούστο μου και θα αφεθώ στην «αβάσταχτη ελαφρότητα» του εαυτού μου...Υπάρχει μια ρομαντική κωμωδία σκηνοθετημένη από τον Jeremy Leven σεναριογράφου του “The Notebook” και σκηνοθέτη-σεναριογράφου του “Don Juan De Marco”που λέγεται «Girl on a Bicycle»(2013) η οποία δεν έχει παιχτεί στην Ελλάδα...ακόμα.

   Η υπόθεση είναι «απλή»... Ο Paolo (Vincenzo Amato), ένας Ιταλός που οδηγεί ένα τουριστικό λεωφορείο στο Παρίσι, μόλις έκανε πρόταση γάμου στην αληθινή αγάπη του τη Γερμανίδα Greta (Nora Tschirner). Όταν όμως συναντά τη νεαρή όμορφη Γαλλίδα με το ποδήλατο Cécile (Louise Monot) και ακούει τη «καλή» συμβουλή του φίλου του Derek (Paddy Considine) βρίσκεται με μία Γερμανίδα αρραβωνιαστικία, με μία Γαλλίδα “σύζυγο” και δύο αυστραλιανά παιδιά που τον φωνάζουν «μπαμπά». Η ζωή του ήρθε πάνω κάτω...Το trailer της ταινίας μπορείτε να το δείτε εδώ:
Με την ελπίδα ότι θα απολαύσετε την ταινία, όταν έρθει στη χώρα μας, σύντομα νομίζω, σας αφήνω κάτω από τον «ανελέητο» ήλιο της οικοδέσποινας μάλλον blogoδέσποινας...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: