Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Τσίπουρο, άντρας και ανάπτυξη! Το βίντεο που σοκάρει!

Ο Kουμπάρος ...έγραψε



Καλημέρα κουμπάρες και κουμπάροι! Χρόνια πολλά! Οι μέρες αυτές είναι άγιες και γιορτινές. Βάζουμε στην άκρη το άγχος και την πίεση τα τελευταία χρόνια και αφήνουμε την ζεστασιά των ημερών να μας κυριεύσουν. Βασικά κακά τα ψέματα αυτό το καταφέρνουν καλύτερα οι γυναίκες. Και μπράβο τους. Έχουν δυνατό το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Μπορούν να βάλουν ένα στοπ και να γιορτάσουν. Εμείς οι άντρες ψιλοζοριζόμαστε να λέμε την αλήθεια. Ακόμα και μέσα στην γιορτή μπορεί να χαθούμε στις σκέψεις μας. Αυτός είναι ο άντρας. Αυτό είναι το DNA του πως να το κάνουμε.
Κι ας μας βάζουν χέρι που είμαστε λίγο βαρείς. Ο άντρας κούκλα μου είναι υπεύθυνος, είναι προστάτης, είναι και μαχητής. Έτσι σε κάθε σπίτι φέτος στην Ελλάδα υπάρχει μια κρυφή ελπίδα που δεν τολμά καν να γίνει ευχή. Όλοι ευχόμαστε κρυφά να αρχίσει η ανάπτυξη! Ε λοιπόν σας έχω νέα! Εμφανίστηκαν ανήμερα τα Χριστούγεννα τα πρώτα σημάδια της ανάπτυξης! Όταν έχεις φάει ρε φίλε χοιρινό με γλυκιά κολοκύθα μέσα από την κολοκύθα, πατέ από συκωτάκια πουλιών και παστουρμά και έχεις πιει τσίπουρο για μια χρονιά, τότε μπορεί να αρχίσει η ανάπτυξη! Τότε παίρνεις με τους κολλητούς σου την κατάσταση στα χέρια σου! Μια χούφτα δουλευταράδες μπορούν να κάνουν την δουλειά! Είναι η στιγμή που οι σταματημένες μπουλντόζες και οι ρημαγμένοι εκσκαφείς ζωντανεύουν κι αναλαμβάνουν δράση! Διώχνουν από πάνω τους όλη την σκουριά, που λένε και οι ΤΡΥΠΕΣ, και σταθερά αρχίζουν να φτιάχνουν υποδομές και έργα πνοής στην χώρα, που τόσο έχουμε ανάγκη! Και η ανεργία σιγά σιγά υποχωρεί. Και τα χαμόγελα επιστρέφουν στα χείλη όλων. Και οι γυναίκες μας μας υποδέχονται με θαυμασμό ιδρωμένους και κατάκοπους από το εργοτάξιο της ανάπτυξης. Όπως επιβεβαιώνει και το βίντεο που ακολουθεί η ανάπτυξη είναι αυστηρά αντρική υπόθεση και έχει αρχίσει! Εμπρός λοιπόν κουμπάροι να πιάσουμε δουλειά!
                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: