Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν ή οικογενειακός πόλεμος?

Ο κουμπάρος....έγραψε...


Καλημέρα κουμπάρα! Ευχαριστώ για την πρόσκληση για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς.Είσαι πάντα άψογη οικοδέσποινα! Να σου πω την αλήθεια περιμένουμε όλα η παρέα κάθε χρόνο αυτή την πρόσκληση! 'Οσο για τα φαγητά σου δεν παίζονται! Κάνε μου μόνο μια χάρη μέρες που είναι. Οι γιορτές δεν είναι μόνο το ρεβεγιόν σου, είναι μέρες χαράς! Πολλές μέρες χαράς! Μην αφήσεις την προετοιμασία να μονοπωλήσει το μυαλό σου! Τι εννοώ; Κάνε ρε κουμπάρα 2 φαγητά λιγότερα! όλοι είμαστε χορτάτοι!
Άσε πια που η χοληστερίνη μας αγγίζει την τελική Ferrari! Τελείωσαν οι κουραμπιέδες; Μπορείς να αγοράσεις!  Μη βάλεις μπρος να κάνεις κι άλλους την παραμονή! Να σου πω πες στις φιλενάδες σου να ετοιμάσουν και να φέρουν ένα φαγητό ή μια σαλάτα! Άσε να πάρουν κι εκείνες κανένα μπράβο! Πέρνα καλά τις γιορτές! Άσε τα παιδιά στην μάνα σου και πάρε τον κουμπάρο και πηγαίνετε βόλτα στην Αθήνα! Πηγαίνετε για ένα φαγητό! Πιείτε ένα ποτό! Πιείτε δυο ποτά! Πιείτε τον Βόσπορο και φτύστε τις βάρκες! Μην αφήσεις τις γιορτές να περάσουν έτσι απλά με ετοιμασίες για το ρεβεγιόν γιατί τελικά θα ψοφήσεις στην κούραση και δεν θα ... Καταλάβεις γιορτές, ο κουμπάρος θα γκρινιάζει και εγώ να ξέρεις θα του λέω ´´έχεις δίκιο´´, θα πει κανένα περίεργο σχόλιο για το σπίτι ή το φαγητό αυτή η αχώνευτη η γυναίκα του ξαδέλφου σου, θα ρίξει η πεθερά σου το κλασικό "γιατί τα ταλαιπωρείς τα παιδιά; Εμείς σας κοιμίζαμε την παραμονή από τις εννιά!" και θα φορτώσεις....! Πέρνα καλά και προστατεύσου! Καλές Γιορτές κουμπαρά! Να είσαι χαλαρή! Να απολαύσεις! Να γουστάρεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: