Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

mayday... mayday... θα γνωρίσω την κοπέλα του γιού μου!



Ο Κουμπάρος.... έγραψε....



Καλημέρα κουμπάρα!  Σταμάτα να φωνάζεις με ξεκούφανες... Μην τρελαίνεσαι... Το Σάββατο θα σου φέρει στο σπίτι το βαφτιστήρι μου την κοπέλα του. Είναι πια εικοσιπεντάρης! Ψυχραιμία! Οκ πρώτη φορά το κάνει! Να σου πω δεν παντρεύεται ακόμη! Να φάτε ένα φαγητό είπατε! Να είσαι άνετη και να το δείξεις! Στόχος να μη νιώσει άβολα ο παίχτης! Την συνάντηση δεν την κάνει για να γνωρίσεις εσύ την κοπέλα... αλλά για να γνωρίσει η κοπέλα εσένα! Για να της δείξει ότι την αγαπάει.... Είμαι σίγουρος ότι εκείνη του το ζήτησε... Είναι δική του σημαντική στιγμή και όχι δική σου! Το νου σου μη του το χαλάσεις! Άκου λοιπόν τα βασικά! Δεν έχει ανάγκη από λόγια επιβεβαίωσης από την μαμά! Σε αυτή την συνάντηση θέλει να φανεί άντρας!
Θα πρέπει να αποφύγεις λόγια αμηχανίας που μπορεί να παρεξηγηθούν ή να τον κάνουν να  νιώσει μπέμπης ή να πληγώσουν το κορίτσι. Αν νιώσει ενήλικας το Σάββατο το βράδυ μαζί σου όλα θα πάνε καλά! Αν νιώσει εκείνη άνετα τότε κι ο δικός μας θα χαλαρώσει και θα σε εκτιμήσει κουμπάρα, όσο δεν φαντάζεσαι! Είναι η στιγμή να τον κάνεις να σε θαυμάσει και πάλι μετά από χρόνια! 
 Δεν σου λέει πια μπράβο στον μουσακά σου! Δεν χαίρεται χρόνια τώρα όταν του δίνεις ΦΙΛΙΑ. Δεν σε θαυμάζει όταν ντύνεσαι ωραία... ούτε καν όταν επιστρέφεις από το κομμωτήριο... και έχεις πολλά πολλά χρόνια να ακούσεις τη φράση " έχω την πιο όμορφη και την πιο καλή μαμά του κόσμου..." 
Και αυτό γιατί έφτασε η δική του στιγμή... Τώρα θέλει να δει στα μάτια σου και στα λόγια σου πως εκείνος αξίζει, πως είναι άντρας. Όχι λοιπόν πολλές αναφορές στα παιδικά χράνια! " Α τι να σου πω ο Δημητράκης μου πέταξε την πιπίλα στα 3 του μόνος του! "   Όχι αγκαλιές και φιλάκια με το γιο σου! Όχι πολλά κομπλιμέντα στο κορίτσι  όπως: "Έχεις πολύ ωραία μάτια" γιατί θα την πεις τη βλακεία καπάκι "κρίμα που φοράς γυαλιά! Να κάνεις επέμβαση με λέιζερ! Τι ταμείο έχει ο μπαμπάς σου; Ξέρω ένα καλό κέντρο λέιζερ που όμως δεν δέχεται ΕΟΠΥ"! Μπλα μπλα μπλα που λέει κι ο γιος μου ο μικρός! Ανοίγεσαι και εκτίθεσαι!
Επίσης ΔΕΝ την νοιάζει την κοπέλα πως του αρέσει να είναι ψημένες οι μπάμιες του! Καταρχήν δεν θα του μαγειρέψει μπάμιες και κατά δεύτερον και ωμές να του τις σερβίρει απο την καψούρα θα τις φάει ο δικός σου και θα γλύψει και το ...πιάτο!  Και να σου πω, δεν είναι η στιγμή να του πεις πως είδες στο σούπερ μάρκετ την παλιά του γκόμενα την Μαρία! 
Κουβέντες του στιλ «Α και ποια είδα εχθές στον Σκλαβενιτη; Την Μαρία την θυμάσαι; την παλιά σου φίλη με τα όμορφα μακριά μαλλιά, που ο μπαμπάς της έχει εξοχικό στην Τήνο; Ε. Δεν άλλαξε καθόλου από τότε που ήσασταν μαζί. Σου στέλνει τα φιλιά της» αποκλείονται! Να είσαι απλή... γίνε συνομιλητής τους!  Πείτε αστεία! Κοίτα τον στα μάτια! Κοίτα και εκείνη στα μάτια! Συμπεριφέρσου σαν να είναι ενα φιλικό ζευγάρι! Άφησε τους και λίγο μόνους με το πρόσχημα να φέρεις το γλυκό για να ανταλλάξουν στα κλεφτά κανένα φιλί...ή... μην σοκαριστείς , να της πιάσει λίγο τον κώ@ο. Αυτά κάνε κουμπάρα μου και το παλικάρι μας, θα γίνει αντράκι και θα σε σέβεται πιο πολύ και θα σε υπολογίζει περισσότερο και η κοπέλα του θα εχει μια καλή κουβέντα να πει! Καλο ΣΚ κουμπάρα! Το νου σου το Σάββατο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: