Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΡΚΟΥΝ!!!!


Το πιο αποτελεσματικό φυσικό πήλινγκ ever!!!!

Σήμερα δεν θα γράψω πολλά. Γιατί δεχθηκα κριτικές ότι λεω πολλά και είναι δύσκολο να διαβαστούν. Θα πω μόνο δύο λέξεις κλειδιά. ΛΑΔΙ-ΖΑΧΑΡΗ. Αν θέλετε να έχετε κάθε μέρα δέρμα λαμπερό ενυδατωμένο και υγιές, θα κάνετε πήλινγκ στο προσωπο και στο σώμα με λαδάκι και ζάχαρη... χρειάζονται μόνο τα εξής 200 γρ. ελαιόλαδο, 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, και 30 δευτερόλεπτα στο ντουζ.... τρίβετε πρόσωπο και σώμα-το πρόσωπο απαλά, το σώμα πιο δυνατά και κατόπιν κάνετε κανονικά το μπάνιο σας και απλώνεται το Body milk... και ξεπλενεται το προσωπο σας και βαζετε την κρέμα σας.
ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.... μην τρέχετε να αγοράζετε ακριβά πήλινγκ και κρέμες.... δεν κάνουν πολλά ... Τα κοριτσια στον ήλιο δεν χρειάζεται να έχουν χρήμα στην τσέπη αλλά μυαλό και γνώση... πιστέψτε με.... άντε και καλες ομορφιές....

Δεν υπάρχουν σχόλια: