Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΗ "ΚΥΡΙΑ"!!!


Heliolousta... κορίτσια καλημέρα και σήμερα... Ζήτησα από την δασκάλα των διδύμων να γράψει κάτι σχετικό με παιδιά.... ε.. νηπιαγωγός είναι ξέρει απο αυτά,   καταλαβαίνετε.... και έλαβα αυτό.... πάρε και κατάλαβε τώρα .... Συμπέρασμα.... Η γυναίκα είναι και θα παραμείνει γυναίκα... και ας είναι ταυτόχρονα, μάνα, κόρη, νοικοκυρά, εργαζόμενη, ερωμένη, ερωτευμένη, ακόμα και παρατημένη... Πάνω και πέρα απ΄όλα είναι γυναίκα και πρέπει να είναι για να τα καταφέρει και στους υπόλοιπους ρόλους της. Πάμε να δούμε πως....






Έλενα Τασιοπούλου Νηπιαγωγός-συγγραφέας παιδικών βιβλίων
περίεργο…. Ενώ περίμενα ότι θα γράψω κάτι για τα παιδιά… τι στα κομμάτια τόσα χρόνια στην εκπαίδευση, να μην δείξω ότι έχω γνώσεις; Αποφάσισα τελικά να γράψω για εμάς τους «μεγάλους». Ίσως με παρέσυρε, που όταν ρώτησα το «αφεντικό» (ναι, ναι, εσένα εννοώ Ελένη Τσαγκά) τι να γράψω, μου απάντησε ό,τι γουστάρεις…

Έτσι λοιπόν κορίτσια θα σας μιλήσω για μια «κυρία» που όταν την γνωρίσεις την ερωτεύεσαι… μιλώ  για την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Μη βιαστείτε να μου πείτε πως την ξέρετε ή την έχετε γνωρίσει… θέλει πολύ δουλειά για να την δεις.

Βασικά η πρώτη γνωριμία μαζί  της γίνεται στην παιδική μας ηλικία…. Που να θυμάται τώρα η καθεμιά μας αν την γνώρισε… έχουν περάσει και τα χρόνια…εγώ ούτε και την γειτόνισσα που έμενε δίπλα μας δεν θυμάμαι….

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι μερικά κολπάκια για να την ξαναβρούμε αν την έχουμε χάσει.. γιατί πρέπει να θυμάστε κορίτσια ότι η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι παγιωμένο.. μεταβάλλεται συνεχώς….τη βρίσκουμε… τη χάνουμε.. και φτου από την αρχή…..

1.       Σταμάτα κοπελιά να θεωρείς ότι δεν αξίζεις.  Πίστεψε στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου… Άλλες φτιάχνουν ωραίο μουσακά και άλλες πετυχαίνουν το κολλαριστό πουκάμισο...  Να μην ξεχνάς καθημερινά να συγχαίρεις τον εαυτό σου σαν να μίλαγες στον καλύτερό σου φίλο!!   

2.       Μάθε να εκτιμάς την καθημερινότητα της ζωής σου. Να είσαι ικανοποιημένη και χαρούμενη για ότι κάνεις μέσα στην ημέρα σου, αν πήγες μια βόλτα, αν δέχτηκες ένα χαρούμενο τηλεφώνημα, αν άκουσες ένα καλό λόγο, κλείδωσέ τα στην ψυχή σου!

3.       Κορίτσια ανανεωθείτε γιατί χανόμαστε!!!!! Ένα κατακόκκινο κραγιόν …. Μια αλλαγή στο χτένισμα… ένα μικρό πραγματάκι στο σπίτι και ναι, αυτή η ωραία μπλούζα στη βιτρίνα που τη βλέπεις και δεν την αγοράζεις… αυτές οι μικρές αλλαγές τονώνουν τη διάθεσή μας! Μην ξεχάσεις να γραφτείς και στο γυμναστήριο!

4.       Σκέψου καλά τι θέλεις από τη ζωή σου και ποιες είναι οι ανάγκες σου! Επιτέλους βάλε τα όριά σου, σταμάτα να κοιτάζεις πάντα τις ανάγκες των άλλων και να παραμελείς τις δικές σου…… Έλεος πια….!! Μάθε να λες και ΟΧΙ .

5.       Με την ανανέωση της ντουλάπας, ανανέωσε και τους ανθρώπους γύρω σου… Απέφυγε ανθρώπους και καταστάσεις που είναι τοξικά για εσένα και που  δημιουργούν αμφιβολία για τον εαυτό σου και αμφισβητούν τις ικανότητές σου! Αξίζεις πολλά κορίτσι μου….. Ακόμη και στα πατώματα να πέσεις, αν  και εκεί η θέα είναι ωραία, όταν σηκωθείς γίνεται ομορφότερη.

Και πολλά άλλα θα μπορούσα να σου πω, ξέρω όμως ότι τα γνωρίζεις… … μη σε κουράζω άλλο, εξάλλου ο καφές τελείωσε! Βάλε και συ τις δικές σου απόψεις και τα δικά σου θέλω και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσεις στο αποτέλεσμα… σταμάτα να κοιτάς το έδαφος και σήκωσε τα μάτια σου στο μέλλον !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: