Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Το ελιξήριο της ζωής



Το ρόφημα που μου πρότεινε helioloustes ένας φίλος μου σήμερα μου υποσχέθηκε ότι θα μας βοηθήσει όχι μόνο να χάσουμε κιλά αλλά και να αποφύγουμε την κατακράτηση υγρών στον οργανισμό μας και να λάμψη η επιδερμίδα μας.   
Η παρασκευή του είναι πολύ απλή:

Σε ίσες ποσότητες κάντε ένα μίγμα από:
  • Λουΐζα (την ντε λα βαλιέρ ξέρετε την ερωμένη του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΔ΄ της Γαλλίας) 
  • Σοκοφρέτες (με αμυγδαλάκι κατά προτίμηση)
  • Πιτσάκια μικρά (βιολογικά)
  • Βρώμη (προαιρετικά γιατί βρωμάει)
  • Σανίδα (βρεγμένη)
  •  Τσουκνίδα
προαιρετικά για πιο άμεσο αποτέλεσμα:
  •   Ασβεστόνερο 3-4 φτυαριές
  • Μολόχα 4-5 κ. σ.  
  • Σουμαδα (λίγες σταγόνες)    
  • Και λίγο ρετσινόλαδο.         


  • Μόλις αγοράσετε τα υλικά, περάστε τα λίγο από το μπλέντερ για να κονιοποιηθούν και αποθηκεύστε όλα μαζί (μίγμα) σε ένα αεροστεγές κρυστάλλινο πυρίμαχο ντιζαινατο δοχείο!
Tρόπος παρασκευής: Σε μία κατσαρόλα ή μπρίκι ή χύτρα ταχυτητας προσθέστε νερό και περιμένετε μέχρι να βράσει. Αν αργεί να βράσει ανάψτε το σωστό μάτι γαμώ την αφηρημάδα σας. Μόλις βράσει ξαναλέμε, το απομακρύνετε από τη φωτιά, φορέστε κάτι άνετο και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας από το μίγμα βοτάνων (για κάθε 1 ένα φλιτζάνι νερό), περιμένετε 10’ σιγοτραγουδώντας το ''μάγισσες φέρτε βότανα'' και μετά σουρώστε καλά (προτιμήστε να σουρώσετε με λευκά ποτά όπως τσίπουρο, τζιν, βότκα, κ.ο.κ. μια και έχουν λιγότερες θερμίδες).
Δοσολογία: 398 φλιτζάνια την ημέρα ή καθόλου (μήτε να το ακουμπήσετε). Μπορείτε να βάλετε μέσα παγάκια και τεκίλα και να το απολαύσετε ευχάριστα τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Μπορείτε να βάλετε μέσα μια σόμπα και ένα κασκόλ και να το απολαύσετε ευχάριστα τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Άνοιξη και φθινόπωρο πίνεται σκέτο!   
Το συγκεκριμένο αφέψημα ενυδατώνει την επιδερμίδα, σγουραίνει τις βλεφαρίδες, βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και της περίσσειας ποσότητας υγρών, καταπολεμά την ουλίτιδα, την αρθρίτιδα, την κολπίτιδα, την φρενίτιδα και την κατάθλιψη, αυξάνει την λίμπιντο, μουρλαίνει την μυωπία, μειώνει την κυτταρίτιδα, αυξάνει την γαστρεντερίτιδα, προκαλεί αέρια στον εντερικό σωλήνα, αυξάνει τις καύσεις (να μην το πίνεται στο δάσος και δίπλα σε φιάλες πετρογκάζ) και συμβάλλει αποφασιστικά στο αδυνάτισμα. Αν δείτε πως σας παχαίνει το ρόφημα που φτιάξατε σταματήστε αμέσως την θεραπεία και απευθυνθείτε στον Βενιζέλο.... εκείνος ξέρει!!!! 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  HELIOLOUSTES!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: