Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Παθιαστείτε με όλα... κυρίως, όμως, με τον σύντροφό σας.


Η Έλενα Τασιοπούλου.... έγραψε....

 

Heliolousta κορίτσια, εύχομαι να είστε όλες καλά και να έχετε περάσει όμορφα Χριστούγεννα. Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2014  . Είναι αυτές οι λίγες ώρες που απομένουν. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα κάνουμε  τον απολογισμό μας… Στο δικό μου απολογισμό, ήρθε στο μυαλό το πάθος … το πάθος που πρέπει να έχουμε στη ζωή μας όλοι, το πάθος που βάζω σε ότι κάνω …ως μαμά, ως εργαζόμενη, ως φίλη και γενικά το πάθος που πρέπει να βάζουμε σε ότι κάνουμε… γιατί είναι απαραίτητο!! Και για να μπει καλά το 2015 ας αρχίσουμε προσθέτοντας ή επαναφέροντας το ερωτικό πάθος στη σχέση μας.  



Έλενα Τασιοπούλου
νηπιαγωγός-συγγραφέας παιδικών
βιβλίων-σεναριογράφος.
Η λέξη πάθος στο λεξικό ετοιμολογικά σημαίνει πολύ ισχυρό συναίσθημα που υπερισχύει της λογικής. Το ερωτικό πάθος είναι σίγουρα ένα «βασανιστικό» και δυνατό συναίσθημα που μπορεί να φτάσει σε σημείο εξάρτησης και μανίας. Μπορεί να μας οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή ή στην απόλυτη ευτυχία. Εξαρτάται πάντα πώς το χειριζόμαστε εμείς κορίτσια…
Θεωρώ ότι όλες το έχουμε αισθανθεί στην αρχή μιας σχέσης … και αν δεν θυμάσαι …να σου θυμίσω… είναι το στάδιο εκείνο που ολοκληρωτικά ο εαυτός μας, η ψυχή μας και το σώμα μας υποκύπτει στην επιθυμία του συντρόφου μας… Η καρδιά μας χτυπάει δυνατά…όλο το σώμα βρίσκεται σε κατάσταση υπερδιέγερσης και έντονης ερωτικής επιθυμίας για πάρτι του… ζητάμε συνέχεια να είμαστε δίπλα του, ζητάμε τη μυρωδιά του, το άγγιγμά του, το φιλί του…Να μη σου πω ότι όταν δεν τον βλέπουμε, δεν τον ακούμε τουλάχιστον για μία ώρα καρδιοχτυπάμε… φορτιζόμαστε συναισθηματικά και στεναχωριόμαστε , μας πιάνει θλίψη…Γιατί έτσι είμαστε! Οι helioloustes γυναίκες  αγαπούν με πάθος και ένταση!
Το πάθος όμως κορίτσια δεν μπορεί να είναι η μόνη βάση πάνω στην οποία θα στηριχτεί μια πραγματική σχέση. Αυτή είναι δυνατή μόνο αν μπορούμε πέρα από το πάθος να δούμε και να δεχτούμε όσο γίνεται τον άλλον όπως πραγματικά είναι αλλά και τον εαυτό μας, μέσα και έξω από τη σχέση αυτή. Μόνο έτσι μπορούμε να περάσουμε από σχέση πάθους, σε σχέση ηρεμίας, αγάπης και τρυφερότητας. Πρέπει αυτό το βήμα να το κάνουμε για να έχουμε μια  σχέση ουσιαστική με πάθος και αγάπη…πρέπει να ενώσουμε και να ταιριάξουμε το ερωτικό μας πάθος και με την καρδιά μας!  Τι πιο όμορφο και τέλειο από το να ταιριάζουν δύο κορμιά και δύο ψυχές! Θα το ζήλευε ο κάθε ποιητής, ο κάθε ζωγράφος στο έργο του…
Δεν θέλω να σας κουράζω heliolousta κορίτσια, εύχομαι το 2015 να φέρει στην καθεμιά μας ότι βαθιά επιθυμεί και να ευχηθώ σε όλους ΥΓΕΙΑ ,ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ!!

1 σχόλιο:

ΧΑΡΗΣ είπε...

Με εντυπωσιαζεις με τον τρόπο που σκέφτεσαι.....και σου δίνω συγχαρητηρια!!!