Hello helioloustes.

Hello helioloustes... Ευτυχία είναι να ξυπνάμε κάθε πρωί και να είμαστε ενθουσιασμένες για την χαρά που δώσαμε την προηγούμενη μέρα σε αυτούς αγαπάμε, για αυτό που πετύχαμε ή για την απόλαυση που πήραμε. Αγαπάμε τον εαυτό μας κορίτσια και ... βγαίνουμε στον Ήλιο.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

''Εγώ αυτόν θα τον στρώσω!''- Σιγά κουμπάρα, μη σκίσεις κανένα καλτσόν!

Ο κουμπάρος... έγραψε....

Κουμπάρα καλημέρα. Εχθές ήσουν χάλια. Την άνοιξη παντρεύεσαι μωρό μου. Σε άκουσα να λες μεταξύ σοβαρού και αστείου πως με τον γάμο θα αλλάξει. ''Θα τον στρώσω. Τι να του πω τώρα, είναι απλά γκόμενος μου.'' Τι πράμα κι αυτό να ελπίζουν οι γυναίκες πως μετά τον γάμο θα αλλάξουν τον άντρα τους και θα εξαφανίσουν τα άσχημα του. Τι νομίζετε ρε κορίτσια πως από γκόμενος θα γίνει ιδανικός σύζυγος γιατί ...  θα ακούσει τα λόγια του παπά. Ή σας περνά από τον νου πως μετά τον Ησαϊα, θα έχετε διάθεση να συζητάτε πιο πολύ και να λύνετε τα ζητήματα σας. Ή μήπως νομίζετε πως θα του κάνετε ένα παιδί και τότε τελικά θα στρώσει όπως συχνά λέτε. Τι είναι κοριτσάρα μου ο τύπος; Άσφαλτος να τον στρώσεις; Κι εσύ τι είσαι; Γυναίκα ή οδοστρωτήρας;
Θα τον στρώσω!
Σιγά μη σκίσεις κανένα  καλτσόν! 

Να σου πω δες τι είναι πραγματικά, και τι γουστάρεις σ΄αυτόν από την αρχή. Μην ερωτεύεσαι καταστάσεις, αλλά τον άνθρωπό σου. Και μη μου πεις τώρα πως ο έρωτας είναι τυφλός και τα ετερώνυμα έλκονται και άλλα τσιτάτα. Δεν μιλάμε για καψούρα και γκομενικά τώρα. Ναι ρε κουμπάρα, ο έρωτας είναι γκάβακλας, το αταίριαστο είναι επανάσταση και απελευθέρωση. Ζήσε το με τρέλα. Κάνε τον έρωτά σου τραγούδι και χόρεψε μέχρι το πρωί. Όταν όμως βάλεις πλώρη να τον έχεις δίπλα σου μια ζωή απλά να έχεις το θάρρος της σκέψης σου και τελικά της γνώμης σου. Αυτό σου λέω. Και να ξέρεις πως ενώ εσύ ελπίζεις πως με τον γάμο θα αλλάξει ο άντρας σου προς τα γούστα σου, εκείνος ελπίζει πως με τον γάμο δεν θα αλλάξεις καθόλου και θα μείνεις γκόμενα. Πως θα γουστάρεις να βγαίνεις να κάνεις σεξ να πηγαίνεις εκδρομές να γελάς όπως πριν.  Και όταν ενώ χάνεις το κέφι σου την ίδια στιγμή τον πιέζεις να σοβαρευτεί, να καταλάβει πως έχει πια ευθύνες και πως θα πρέπει επιτέλους να νοιάζεται για το πως νιώθεις, εκείνος σαλτάρει, βάζει πανοπλία και μπαίνει απέναντι σου. Και νιώθει κουμπάρα πως την πάτησε. Θέλει να πάει ρε παιδί μου στο ινστιτούτο προστασίας καταναλωτή να σε καταγγείλει. Θέλει να φέρει σπίτι την αγορανομία, το ΣΔΟΕ και την τουριστική αστυνομία μαζί. Νιώθει πως είσαι απατεώνας που άλλη πραμάτια του έδειξες και άλλη πήρε. Και τελικά είχε δίκαιο η ... μαμά, ήθελες απλά να τον τυλίξεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: